Page Black er et spesialisert design- og kommunikasjonsbyrå innen konseptutvikling, grafisk design, visuelle identiteter, strategisk kommunikasjon, innholdsproduksjon, nettsider og printproduksjoner. 

Selskapet ble etablert i 2014 og opplevde sterk vekst og ble raskt etablert som et fremtredende design- og kommunikasjonsbyrå i Norge. Vi er ikke mange, så vi kan og vil jobbe tett med alle våre kunder. Alle prosjektene vi jobber på er skreddersydd rundt ditt behov og din situasjon. Vi har alltid stått for at design og kommunikasjon er et servicefag, så hos oss blir du sett, hørt og prioritert – og vi er gode på å få prosjekter over målstreken. 

Fra å være designansvarlig for X Games og andre store arena- kultur-og festivalaktører har vi de siste årene blitt gode på hvordan kommunisere ekte bærekraft og bioøkonomi som byrået til Bioeconomy in Scandinavia. Vi brenner for å heie frem dyktige mennesker, bedrifter og ideer, og det å oppnå store ting sammen og skape reelle endringer. Slik som å få et fjell til å bli Norges mest attraktive hytteområde, eller hvordan få en by til å samles rundt en bylogo, eller hvordan jobbe med selskaper som Næringshagen Østfold (og Innovasjon Norge) for å få medlemsbedriftene til å lykkes både med design, markedsføring og kommunikasjon. 

Men kanskje du er her kun for å få laget en ny logo for din bedrift? Slike utfordringer elsker vi - og jakten på den éne gode historien som summerer opp verdiene man vil få frem. For vi nøyer oss ikke med hva som er pent. Uniformen skal sitte. Alt vi designer er basert på en felles strategi, og vi er gode på å sikte. Vi syntes det er ekstra gøy at så mange estetiske bedrifter bestiller logoer av oss, og vi er ekstra glad i utfordringer vi ikke har fått før, for vi har en forkjærlighet for å løse utfordringer og skape noe nytt og fungerende. 

Men nok om oss. Nå lurer vi på deg!
Ta gjerne kontakt, for vi er spente på hva du trenger hjelp til.
Back to Top