Page Black har levert en totalpakke til DesignIce som inkluderer ny dynamisk visuell profil, kommunikasjonsstrategi, kreativ ledelse, prosjektledelse, rådgivning, tekstforfattertjenester, webdesign, brosjyre og grafisk design til folie på firmabiler, visittkort, profileringsklær, emballasje, brevark, maler osv. 
Prosjektet var støttet av Næringshagen Østfold.  

 
Ideen «slår sprekker»

Foto: Eon Productions ltd

Scenen er fra James Bond-filmen «No Time to Die» der DesignIce var iskonsulent, leverandør og isansvarlig for de spektakulære is-scenene i filmen.

I neste scene panoreres kameraet opp i fulgleperspektiv, og isen sprekker.

Samtidig, på den andre siden av kloden, krakelerer og sprekker isen i Hemnessjøen i Indre Østfold. Det er nå de naturlige trådene, isens eget Dna, dannes. DesignIce er faktisk en av de færreste som bruker ren naturis og natursnø i alle sine varierte tjenester og spekter av produkter.

 Vi lot oss inspirere og tegnet av is-sprekkene fra filmen for å lage et dynamisk illustrasjonssystem som fremsnakker både James Bond-prosjektet og produktene. Sprekker og krakkelering er alltid tilstede og slik samlet vi totalen av DesignIce i ett.
Den «røde tråden», helt fra deres high end-isbiter til store vinter-installasjoner og videre til tv- og filmverden, kommer til uttrykk i det spennende formspråket som møter en bold kontrast i logoen. Strategien bak logoen var å kommunisere stilsikkerhet, soliditet og styrke på en enkel måte. Dette gjorde vi ved å skape en en negativ prikk over i-en og bruke ekstra bold typografi ettersom DesignIce produkter og tjenester i seg selv er full av kontraster som harmonerer.


Isen og snøens reise fra sin naturlige skapelse i Hemnessjøen ender i dine fantastiske opplevelser! Uansett om det er i en cocktailbar, på en restaurant, i et kunstgalleri, på et sportsevent eller på tv:

Foto: DesignIce.no

Foto: Leif Ingvald Skaug

Foto: DesignIce.no
Foto: DesignIce.no
Foto: DesignIce.no
Foto: DesignIce.no
Se flere bilder og les mer om DesignIce.no


Dynamisk designsystem

Det dynamiske visuelle systemet kan knekkes om og brukes på alt og gir både variasjon og gjenkjennelse, og skaper inntrykket av en spennende bedrift som har med seg mystikken fra de dype, mørke Østfoldske skoger.
Websiden er utviklet i samarbeid med TwoDay.​​​​​​​

Foto: Blakhus Reklame Montasje

You may also like

Back to Top