Livid Jeans er et lite produksjonsselskap fra Norge, skapt av en enkel kjærlighet og lidenskap for overlegen kvalitet og ekte håndverk. Dedikert til å ære gamle tradisjoner i produksjon av jeans og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte til lokal handel og omsorg for egne plagg betydde noe.

Dundas Footwear er et norsk selskap som produserer høykvalitets fottøy og bruker kunnskapen og erfaringen innen tradisjonelt håndverk som fortsatt eksisterer i Europa. Deres Type 01-støvler er laget for hånd i Nord-England. Dundas-klanens navn ble valgt fordi det er et gammelt familienavn til en av grunnleggerne (Liam); det representerer også en lang historie under klanens motto «Essayes» eller «Prøv».

På grunn av deres felles lidenskap for kvalitetsmaterialer, håndlagde varer og holdbarhet, har Livid og Dundas nå slått seg sammen og laget en begrenset utgave av 24 støvler og 24 jeans – alle nummererte. Jeansene har detaljer fra støvlene, som Dundas-tartanen i fôret, og støvlene har samme tråd som jeansene.

Livid & Dundas Samarbeidslogo er håndtegnet for å fremheve den håndverksmessige kvaliteten som disse to selskapene står for; de hilsende nevene representerer deres kameratskap.

Kvalitet og lidenskap går aldri av moten – støtt lokale produsenter!


Presentasjonsbilder: Kine Jensen
 

You may also like

Back to Top