Sjekk ut: petterhepso.com

Nettsiden vant Awwwards 

Petter Hepsø er utdannet på Statens kunstakademi (1996-2000) og har i en årrekke jobbet med skulpturer av dyr. Fra hans mange versjoner av saueskikkelsen - til bjørnen, elefanten, frosken eller sjimpansen, kan Hepsøs dyreskulpturer betraktes som redskap for å sondere grenseområdet mellom det dyriske og det menneskelige. Han har hatt over 30 permanente offentlige kunstoppdrag og er innkjøpt av blant annet Haugesund Billedgalleri, Associazione Laureati Luiss, Østfold Fylkeskommune, Eksportfinans, Koro, Ojada, Statoil, Argentum, Akershus Fylkeskommune, Selvaag og Sarpsborg kommune.

Nettsiden er designet slik at brukeropplevelser i de forskjellige formatene skulle gi tilnærmet samme opplevelse man får i et galleri, der man bruker litt tid på hvert verk, og at overgangene skal oppleves naturlig men elegante. Fotografier fra 25 års virke i ymske kvalitet er bearbeidet slik at publikum skal få en tilnærmet opplevelse om at alle verkene er presentert likeverdige og tidsaktuelle.


Page Black tilbyr en rekke skreddersydde designtjenester. Alt fra logoer som forteller din unike historie, grafisk design som gir deg den visuelle «edgen» - eller nettsider som skiller seg ut og konverterer - eller trenger du annen form for merkevarebygging og markedsføring?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

You may also like

Back to Top