Det er først når vi nå har fått dypdykke inn i tatoveringsfaget at vi har oppdaget at det ligger mer bak en tatovering enn en ide og litt blekk. Håndverk og kunst, filosofi, psykologi, teknologi, helse og terapi er like viktige byggesteiner i et tatoveringsstudio! Og, med faglig stolthet på toppen er det ekstra spennende å ta på seg oppdrag! Det er en glede å presentere jobben vi har gjort for Blekkverket.

Logo
Inspirert av deres tatoveringsutstyr lagde vi logoen, med bokstaver som penetrerer på ulike måter fra bunn og fra topp. 

Strategi og innhold
Alt innhold er nytt og gjennomarbeidet i workshops. Vi har ledet Blekkverket gjennom et strategisk prosjekt der vi jobber nådesløst for at både innholdet og Blekkverket skal skinne.

Ny webside
Artistene i Blekkverket er åpne for det meste! Et fantastisk utgangspunkt. Et tatoveringsstudio på nett skal ikke bare være et sted for å finne inspo og en tatovør, men et sted som må avlaste artistene med kundearbeid og speile hvem de er. Så hvordan svare på spørsmål folk lurer på uten å skape et forvokst nettsted? Jo, strategiarbeid! Å kutte, leke, flikke og planlegge med «B-gjengen» har vært en digg prosess. 

You may also like

Back to Top