Ekre — for 4service
Ekre er et helt nytt kantinekonsept utviklet under paraplyen til 4service i samarbeid med oss. Ekre er hva ordet betyr; en tidligere åker som gradvis forvandles til en frodig eng som kan brukes som beiteområde for dyrene på en gård. Ekre hedrer moder jord og de fantastiske råvarene hun gir oss, tradisjoner og vår rike og sunne matkultur.

Selve hjertet i Ekre er «Sesongens helter» der kokkene skaper retter basert på råvarer som akkurat har stukket hodet opp fra jorda. Rettene er laget for å inspirere, så hver gang de hedrer «sesongens helter» deler de også oppskriftene med sine kunder.

Ekre er et spennende, jordnært, miljøvennlig og bærekraftig konsept der man kan forvente kreativitet, nye oppdagelser i tillegg til gode gamle folkekjære klassikere.

Vi har løst oppgaven ved å gjøre det lekende lett for kunden ved å bruke høygaffelen som logoform, «tidløs» typografi, og utvikle resten basert på former man finner i åkeren, og lage et logosett som fungerer i veldig mange vekter - og med ambisjon om å skape et univers der folk går inn i en svunnen tid der råvarene virkelig var «sesongens helter» og bonden var helten.

Vi ønsker 4service all lykke med deres nye supre konsept, og tusen takk for at dere ga oss tilliten til å være totalleverandør (bortsett fra web) for Ekre, og ikke minst et fantastisk samarbeid!

Her er en liten smakebit:

Ⓒ  4service

You may also like

Back to Top