BOOMERANG

Boomerang har blitt en institusjon for detaljhandel i Fredrikstad (Norge) siden den ble grunnlagt av Håkon Kristiansen i 1978. I dag drives den av hans sønn Kristian Fr. Kristiansen med vedvarende suksess.

Boomerang har kvalitetsmerker som Belstaff, Magnanni, Morris, Tiger of Sweden, Hackett, By Malene Birger osv., og har det vennligste, mest lidenskapelige og serviceinnstilte personalet.

Men for å bevare arven etter faren sin, bestemte Kristian seg for at det var på tide at Boomerang fikk en stor ansiktsløftning. Logoen og profilen er oppdatert og forfinet, skiltingen og vindusdekorasjonen er ny – det samme gjelder alle plakater, papirvarer, poser og annonser.

I nært samarbeid med klienten utviklet vi "Originalt kunstverk av Boomerang" – deres egen illustrasjonsstil som brukes som dekor på vegger og i fremtiden vil bli brukt på kort, brosjyrer osv. Legg merke til at modellen med den svarte slipsen er daglig leder selv. Dette trekker paralleller til den første annonsen de hadde i lokalavisen på syttitallet, som var en illustrasjon av hans far, Håkon. Historien gjentar seg selv, det gjør også moten – men med en ny vri.

Presentasjonsbilder: Kine Jensen.

You may also like

Back to Top