Quintano og Ghost forlag

Quintano Publishing og Ghost - by Quintano ble grunnlagt av Kristina Quintano tidlig på våren i 2015. Etter mange år med arbeid i noen av Norges større forlag ønsket Quintano å skape et forlag som skilte seg ut blant mangfoldet av eksisterende forlag i Norge, et forlag der enhver forfatter og enhver sjanger var velkommen.

Quintano Publishing er den konvensjonelle delen av forlaget, der de ønsket å fokusere på skjønnlitteratur og sakprosa for et større marked. Den første boken, en krimroman, gikk rett inn på listene til Narvesen og ble distribuert til over 600 utsalgssteder over hele Norge. Samtidig ble den sendt som en stor radioteaterforestilling med noen av Norges mest kjente skuespillere.

Ghost - by Quintano er et alternativ for de som ellers ville brukt en «trykk ved bestilling»-tjeneste eller «selvpublisering». Her er det mulig å betale for de tjenestene som trengs for å gjøre boken så god som mulig og sikre den kvaliteten den fortjener før publisering. De samme redaktørene, designerne, trykkeriene osv. arbeider både for Quintano Publishing og Ghost – by Quintano.

Siden grunnleggeren selv har både maltesisk og norsk opprinnelse, var det naturlig å bringe sammen disse to tingene som definerte hennes identitet og profil. Kristina var selv veldig tydelig fra begynnelsen av at hun ønsket å bruke det maltesiske korset på en myk og estetisk måte, for å symbolisere at de to forlagene var tett knyttet sammen.


Logo design/AD/Ill/Photo/Design: Page Black
You may also like

Back to Top