Problemet er at konstruksjonen er skjult og derfor vanskelig å forklare for den gjennomsnittlige kunden. Page Black ble bedt om å illustrere ikke bare de indre delene av Type 01, men også å fortelle historien om en tidsprøvd byggemetode og gammeldags håndverk, alt i en enkelt tegning.

Dundas Footwear er en norsk produsent av høykvalitets skinnstøvler med en fot dypt forankret i tradisjonell støvelproduksjon. Hovedmodellen deres «Type 01» er konstruert ved å bruke messingkruer for å feste den tredoble skinnsålen til den indre sålen, noe som gjør støvlene svært solide, men også ganske unike.

Problemet er at konstruksjonen er skjult og derfor vanskelig å forklare for den gjennomsnittlige kunden. Page Black ble bedt om å illustrere ikke bare de indre delene av Type 01, men også å fortelle historien om en tidsprøvd byggemetode og gammeldags håndverk, alt i en enkelt tegning. Tegningen måtte være lagdelt for å tilpasse seg endringer i designet og samtidig illustrere den ikoniske formen på støvelen - selv når den er trykket på begrenset plass, for eksempel på en hengelapp eller skoeske.

Gutta bak Dundas Footwear er Liam Edward Rhode-Hære og Helge Mamen. Dundas har blitt omtalt i magasiner som Monocle, A New Type of Imprint og D2.


THE MAKING OF....

You may also like

Back to Top